Ndërlidhjet

MADRID


Policia ndërkombëtare, Interpol, ka ngritur një njësi të veçantë për kanalizimin e informacioneve dhe për të ndihmuar autoritetet amerikane në hetimin e sulmeve të kësaj jave. Nisma e Interpolit është e para e këtij lloji në historinë e këtij organizmi. Sekretari i Përgjithshëm i agjensisë, Ronald Noble, raportoi në Madrid se deri tani kanë marrë mesazhe nga 40 vende të botës dhe informatat mund të jenë të mjaft të rëndësishme për Uashingtonin.
XS
SM
MD
LG