Ndërlidhjet

Kemp Dejvid


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush tha se “ata që po bëjnë luftë kundër Shteteve të Bashkuara kanë zgjedhur shkatërrimin e tyre. Fitorja kundër terrorizmit, nuk do të arrihet vetëm me një betejë, por me një sërë aksionesh vendimtare kundër organizatave terroriste dhe kundër atyre që i mbështesin ato”.

Këto komente George Bush i bëri duke folur para zyrtarëve të sigurisë në Kemp Dejvid.
XS
SM
MD
LG