Ndërlidhjet

Kemp Dejvid


Sekretari i shtetit amerikan, Colin Powell ka deklaruar se “e falënderon presidentin dhe popullin e Pakistanit për përkrahjen që ata kishin ofruar dhe për vullnetin për të na ndihmuar, nësë diç e tillë kërkohet në këtë pjesë të botës, derisa ne po zbulojmë se kush ishte fajtor”.

Këtë deklaratë Colin Powell e dha pasi Pakistani kishte premtuar se do të mbështetë plotësisht çdo aksion hakmarrës kundër autorëve të sulmeve terroriste në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG