Ndërlidhjet

SHKUP


Armët e grumbulluara nga guerrilast shqiptarë do të transportohen dhe asgjesohen në Greqi nesër. Zëdhënësi i NATO-s, Barry Johnson, tha se armët, të çaktivizuara dhe të paketuara në Krivollak, do të shkatërrohen tërësisht në destinacionin e tyre final.
XS
SM
MD
LG