Ndërlidhjet

TIRANË


Në të gjitha shkollat e nivelit të ulët dhe të mesëm në Shqipëri, ka nisur sot viti i ri akademik kurse numri i nxënësve që vijojnë mësimet llogaritet në 650 mijë. Autoritetet pranojnë se po përballen me jo pak vështirësi ndërsa në 80 shkolla po eksperimentohet abetarja e unifikuar mbarëkombëtare.
XS
SM
MD
LG