Ndërlidhjet

UASHINGTON


Më tepër se 170 persona kërkohen nga Zyra Federale e Hetimeve për t’u marrë në pyetje në lidhje me sulmet shkatërrimtare terroriste mbi Nju Jork dhe Uashington, ndërsa FBI zbuloi sot se janë ndaluar 49 njerëz. Robert Mueller, drejtor i Agjensisë, tha më tej se krimet shpaguese të urrejtjes që janë vërejtur ditëve të fundit e të drejtuara kundër arabo-amerikanëve, janë të kundra-ligjshme dhe cënojnë parimet e barazisë dhe lirisë mbi të cilat mbështeten Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
XS
SM
MD
LG