Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush ka marrë në konsiderim mundësinë e ndihmës së drejtëpërdrejtë financiare për kompanitë ajrore në Shtetet e Bashkuara, që pësuan goditje nga sulmet e javës së kaluar në Nju Jork dhe në Uashington, ka thënë sektretari për tregëti, Donald Evans.
Asociacioni i transportit ajror në Shtetet e Bashkuara ka thënë se i duhen afro 24 miliardë dollarë ndihmë nga Qeveria për të stabilizuar situatën financiare.
XS
SM
MD
LG