Ndërlidhjet

KARAÇI, PAKISTAN


Më se 3 mijë persona kanë demonstruar kundër Shteteve të Bashkuara dhe Pakistanit. Ata kanë kundërshtuar ofertën e Pakistanit për të ndihmuar Shtetet e Bashkuara në luftën kundër terrorizmit, pas sulmeve shkatërruese në Nju Jork dhe në Uashington, para një jave.
XS
SM
MD
LG