Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i mbrojtjes, Donald Rumsfeld ka thënë se “terroristët po përpiqen të bëjnë që Shtetet e Bashkuara dhe vlerat tona ti tërheqim nga bota ose të përgjigjemi duke kufizuar liritë tona. Nëse bëjmë këtë, terroristët do të kishin fituar, prandaj ne nuk kemi ndërmend ta bëjmë një gjë të tillë”.
Pastaj Donald Rumsfeld ka thënë se “ne kemi mundësi të zgjedhim…të ndërrojmë mënyrën e jetës sonë, që është e papranueshme, ose ta ndërrojmë mënyrës e jetës së tyre. Ne do ta bëjmë këtë të fundit!
XS
SM
MD
LG