Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ndër 63 vendet që kanë humbur shtetasit e tyre, më të goditurit janë: Hollanda me 400 të munguar; Britania dhe Pakistani me të paktën 200; India me 250; Gjermania, Kolumbia Kanadaja dhe Zvicra me mbi 100 njerëz. Nuk kanë regjistruar humbje Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Arabia Saudite, vende këto me të cilat, zyrtarët amerikanë besojnë se kanë lidhje rrëmbyesit e aeroplanëve me pasagjerë në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG