Ndërlidhjet

BRUKSEL


Zëdhënësi i NATO-s në Bruksel, Yves Brodeur, tha për Europën e Lirë se detaje të madhësisë dhe gjatësisë së qëndrimit të një force të re të NATO-s në Maqedoni, do të shqyrtohen pasi të jetë pranuar në parim kërkesa e qeverisë maqedonase nga Aleanca. Sipas Brodeur, pritet që ambasadorët e NATO-s të votojnë gjerësisht pro-kërkesës.
XS
SM
MD
LG