Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kryesuesi i Bordit të Rezervave Federale, Alan Greenspan, tha sot se vala e sulmeve terroriste të javës së kaluar, mund të çrregullojë potencialisht ekonominë amerikane në një periudhë afat-shkurtër por nuk mund të errësojë perspektivën e saj afat-gjatë. Rezervat Federalë, apo Banka Qendrore e Shteteve të Bashkuara, ka ulur përkohësisht përqindjet e interesit si dhe ka injektuar një sasi të lartë parash kesh në sistemin bankar për të siguruar funksionimin e tregut, të tronditur nga sulmet terroriste dhe humbjet e javës së shkuar.
XS
SM
MD
LG