Ndërlidhjet

RADUSHË


Operacioni i NATO-s, “Korrje të domosdoshme”, ka hyrë në fazën e tretë dhe finale të tij, megjithë vonesat në procesin politik dhe miratimin nga ana e parlamentit të reformave kushtetuese.
Zëdhënësi i NATO-s në Shkup, majori Barry Johnson, tha se trupat po grumbullojnë armët nga guerrilasit në qendrën në Radushë, të hapur herët në mëngjes.
XS
SM
MD
LG