Ndërlidhjet

BERLIN


Gjermania është e gatshme të dërgojë trupa në kuadër të një misioni të ri në Maqedoni, pas përfundimit të operacionit Korrja më 26 shtator. Duke bërë këtë deklaratë, kancelari gjerman, Gerhard Schroeder tha se vëzhguesit do duhet të qëndrojnë në këtë vend ballkanik edhe pas përfundimit të misionit aktual dhe se atyre u duhet ofruar mbrojtje.
XS
SM
MD
LG