Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush ka paralajmëruar formimin e një organi të veçant për koordinim dhe për udhëheqje me veprimtari që kanë të bëjnë me sigurimin e brendshëm në Shtetet e Bashkuara.
Ai ka thënë se këtë organ do ta kryesoj guvernatori i Pensilvanisë, Tom Ridg.
XS
SM
MD
LG