Ndërlidhjet

ZAJEÇAR


Policia e Serbisë ka shpallur se në Zajeçar ka arrestuar tre iranianë, të cilin kishin kaluar kufirin ilegalisht.
Ministria e Drejtësisë ka kumtuar se tek ata janë gjetur fotografi të kufomave të masakruara të ushtarëve, të civilëve dhe të personave me uniforma maskuese.
XS
SM
MD
LG