Ndërlidhjet

KEMP DEJVID, UASHINGTON


Duke iu drejtuar kombit nëpërmjet Radios, presidenti amerikan George Bush tha se “caqe të sulmeve terroriste kundër Shteteve të Bashkuara të 11 Shtatorit ishin ekonomia jonë dhe populli ynë”.
Ai mëtutje vazhdoi duke theksuar se “ata rrëzuan simbolin e prosperitetit amerikan, por ata nuk mund të prekin në burimin e tij”.
“Mirëqenia e vendit tonë i ka themelet në aftësinë dhe në punën e vazhdueshme të popullit tonë” – tha presidenti Bush në paraqitjen e rregullt javore në Radio.
XS
SM
MD
LG