Ndërlidhjet

SHKUP


Zëdhënësi i Natos në Shkup, Mark Laity ka thënë se “misioni i aleancës veriatlantike për mbledhjen e armëve të dorëzuara vullnetarisht nga pjesëtarët e gueriljes shqiptare, po zhvillohet ashtu siç është paraparë, pavarësisht nga disa shtyrje të procesit të paqes në Kuvendin e Maqedonisë”.
Duke u ndërlidhur me zhvillimet e djeshme në Kuvendin e Maqedonisë, zëdhënësi i Natos, Laity tha se “shtyrjet janë të palejueshme. Na duhet ta kemi marrëveshjen, të zhvendosurit të kthehen në shtëpitë e tyre, UÇK-ja duhet të mbajë premtimet dhe të demobilizohet”.
XS
SM
MD
LG