Ndërlidhjet

BERLIN


Gjermania është e gatshme të marrë rolin e udhëheqësit në forcën e re të NATO-s në Maqedoni, që do të mbrojë vëzhguesit ndërkombëtarë pas përfundimit të operacionit “Korrja” – kumton një gazetë e njohur vendase. Frankfurter Allgemeine Sonntagszitung, vëren se forca do të prmbante rreth 600 ushtarë gjermanë, francezë dhe italianë. Në artikull thuhet se Shtetet e Bashkuara, do të siguronin helikopterë por jo edhe personel. Zyrtarët vendorë as i kanë pohuar, as i kanë mohuar këto deklarata.
XS
SM
MD
LG