Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në kuadër të përpjekjeve për krijimin e koalicionit global për luftën kundër terrorizmit, presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush, në Shtëpinë e Bardhë, u takua me kryeministrin e Kanadasë, Jean Chretien.
“Amerika e ka mbështetjen e kanadezëve” – deklaroi Jean Chretien.
“Nuk ka dyshim se kryeministri dhe populli i Kanadasë do të angazhohen fuqishëm për ta bërë Kandanë të sigurtë nga çfarëdo veprimtarie terroriste” – ka thënë presidenti amerikan, George Bush.
XS
SM
MD
LG