Ndërlidhjet

BRODEC, MAQEDONI


Në fshatin Brodec vazhdoi mbledhja e armëve të dorëzuara vullnetarisht nga pjesëtarët e gueriljes shqiptare.
“Deri tash, në kuadër të fazës së tretë, të fundit, të misionit aktual të Natos, janë dorëzuar 3046 armë, shumë mina, material shpërthyes dhe municion” – tha zëdhënësi, Barry Johnson.
Misioni i Natos për mbledhjen e armëve përfundon pasnesër.
XS
SM
MD
LG