Ndërlidhjet

LONDËR


Organizata Botërore e Shëndetësisë, ka sinjalizuar sot qeveritë Perëndimore për rrezikun e sulmeve eventuale me armë biologjike dhe kimike që mund të pasojnë aktet e fundit terroriste në Shtetet e Bashkuara. Drejtori Ekzekutiv i OBSH-së, Devid Nabarro, tha se po përpiqen të sigurojnë që qeverive t’u përcillen informacionet më të fundit mbi llojin e lëndëve kimike që mund të përdoren dhe mënyrat e luftimit të infektimeve në masë që ato mund të përhapin.
XS
SM
MD
LG