Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka miratuar njëzëri rezolutën që do të mbështesë përpjekjet ndërkombëtare për forcimin e paqes në Maqedoni dhe ngritjen në këtë drejtim, të një pranie shumëkombëshe të sigurisë në ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë. Në rezolutë u bëhet thirrje palëve që të respektojnë armë-pushimin e vendosur më 5 korrik; të çojnë përpara zbatimin e marrëveshjes së nënshkruar më 13 gusht si dhe të refuzojnë përdorimin e forcës për arritjen e qëllimeve politike.
XS
SM
MD
LG