Ndërlidhjet

LONDËR


Një pilot algjerian, që ndodhet në arrest, ishte instruktor i katër rrëmbyesve të aeroplanave të involvuar në sulmet e 11 Shtatorit në Shtetet e Bashkuara, ka thënë prokurorja Arvinda Sambir.
Ajo ka thënë se “besojmë se ai është i ndërlidhur me trajnimin e tyre dhe dhënie të pajisjeve”.
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se i dyshuari i parë për sulmet terroriste të 11 Shtatorit në Nji Jork dhe në Uashinngton është Osama bin Laden, me origjinë saudite, që besohet se jeton në Afganistan dhe rrjeti i tij Al-Qaida.
XS
SM
MD
LG