Ndërlidhjet

KAIRO


Egjipti pret nga Italia “qartësimit urgjent” të deklaratës së kryeiministrit italian, Silvio Berlusconi për superioritetin e civilizimit përëndimor karshi Islamit.
“Egjipti dëshiron të dijë se këto deklarime a paraqesin pikëpamje zyrtare të shtetit të Italisë, i cili në mesin e vendeve të përëndimit konsiderohet më i afërt me botën islame dhe në këtë aspekt sypozohet se Italia i njehë parimet e shoqërisë Islame dhe të tolerancës së tij” – ka thënë një zyrtar i Egjiptit.
XS
SM
MD
LG