Ndërlidhjet

UASHINGTON


Gjatë takimit me mbretin e Jordanit, Abdullahu i Dytë, presidenti amerikan George Bush deklaroi se “është shumë vështirë të bëhet luftë guerile me forca konvencionale”.
Mbreti i Jordanit, tha se ata që kryen sulmin e 11 Shtatorit “kanë qëndrime krejtësisht të kundërta me të gjitha parimet në të cilat besojnë Arabët dhe Myslimanët”.
XS
SM
MD
LG