Ndërlidhjet

UASHINGTON


Agjencia FBI ka shpallur fotografitë e 19 rrëmbyesve të dyshuar për të mbledhur sa më shumë informacione për ta.
Drejtori i agjencisë FBI, Robert Mueller ka thënë se po synohet që të mësohet se a janë emrat e shpallur të vërtetë dhe kohën kur këta individë kishin hyrë në Shtetet e Bashkuara.
Ai ka thënë se ka prova se së paku një rrëmbyes i aeroplanave kishte pasur kontakte, me rrjetin Al – Qaida, që i prinë Osama bin Ladeni, i dyshuari i parë për sulmet terroriste në Nju Jork dhe në Uashington.
XS
SM
MD
LG