Ndërlidhjet

SHKUP


Komandant i misionit të ri të Natos në Maqedoni me emërtimin “dhelpra e kuqërremtë” do të jetë gjenerali Hajnc Georg Keerl.
Në këtë mision, pos ushtarëve të Gjermanisë, e cila edhe udhëheq këtë forcë, do të marrin pjesë edhe ushtarët e 10 shteteve: të Francës, të Holandës, të Italisë, pastaj të Belgjikës, të Turqisë, të Danimarkës, të Greqisë, të Kandasë, të Polonisë dhe të Norvegjisë.
Mandati i kësaj force është tre muaj, me mundësi për vazhdimin e tij, nëse kjo gjë paraqitet e nevojshme.
XS
SM
MD
LG