Ndërlidhjet

MITROVICË


Partia Demokratike e Serbisë e presidentit jugosllav, Vojisllav Koshtunica ka refuzuar të mbështesë koalicionin e ri serb për pjesëmarrje në zgjdhjet e përgjithshme të Kosovës, më 17 Nëntor, ka thënë mbrëmë, Marko Jakshiq, nënkryetar i Partisë Demokratike të Serbisë.
Agjencia FP informon se Marko Jakshiq është i ngarkaur për Mitrovicë dhe kundërshton regjistrimin e serbëve në listat e votimit dhe pjesëmarrjen e tyre në zgjedhjet e nëntorit.
XS
SM
MD
LG