Ndërlidhjet

ROMË


Kryeministri italian, Silvio Berlusconi, tërthorazi, kërkoi falje për ndonjë cilësim të pahijshëm që ka mund të konkludohet nga observimet që i kishte bërë gjatë kësaj jave lidhur me, siç ishte shprehur, superioritetin kulturor të përëndimit karshi botës Islame.
“Më vie keq nëse ndonjë vërejtje është cituar jashtë kontekstit dhe kjo është keqinterpretuar dhe, mbase, në këtë mënyrë, është shkaktuar ndonjë ofendim për miqtë e mij arabë dhe myslimanë” – ka thënë Berlusconi para senatit italian në Romë.
XS
SM
MD
LG