Ndërlidhjet

MOSKË


Nënsekreteri amerikan i shtetit John Bolton është takuar në Moskë me zëvendës ministrin e jashtëm rus, Georgi Mamedov për të diskutuar përpjekjet ndërkombëtare për luftimin e terrorizmit.
Nga takimi nuk janë dhënë hollësi, por Rusia është duke mbështetur Shtetet e Bashkuara në përpjekjet e Uashingtonit për të formuar një koalicion për luftimin e terrorizmit global, në dritën e sulmeve në Shtetet e Bashkuara nga fillimi i muajit.
John Bolton ka vizituar gjithashtu edhe Uzbekistanin dhe shtete të tjera të Azisë Qendrore.
XS
SM
MD
LG