Ndërlidhjet

NJU JORK


Prefekti i Nju Jorkut, Rudolph Giuliani, ka deklaruar se më nuk ka shpresa që në gërmadhat e Qendrës Tregëtare Botërore të ketë të mbijetuar. Lidhur me numrin e viktimave në Qendrën Tregëtare Botërore, Giuliani ka thënë se sipas shënimeve të qendrës për familjet, ai arrin në 4.642, kurse sipas shënimeve të policisë, 5.642 persona evidencohen si të zhdukur. Mirëpo, ky nuk është bilanci definitiv dhe ai do të dihet vetëm pas disa ditësh apo javësh, ka shtuar Giuliani.
XS
SM
MD
LG