Ndërlidhjet

KAIRO


Sekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe, Amr Musa ka deklaruar se ai dhe ministri i jashtëm i Iranit, Kamal Kharazi, kanë diskutuar formimin e Këshillit të përbashkët të Ligës Arabe dhe Organizatës të Konferencës Islamike për krijimin e një kundër-fushate ndaj asaj që ai e ka quajtur ofenzivë të rrezikshme kundër Islamit. Organizata e Konferencës Islamike ka paralajmëruar një tubim të sajin në Doha, në 9 tetor që të diskutojë pasojat e sulmit terrorist të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG