Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kuvendi i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara sonte fillon debatin pesë ditësh kushtuar luftës kundër terrorizmit global.
Sesioni do të jetë forumi i parë botëror mbi terrorizmin pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit në Nju Jork dhe Uashington.
Debatin do ta hapë sekretari i përgjithëshëm i OKBS-së Kofi Anan dhe pas tij do të flasë edhe prefekti i Nju Jorkut ,Rudolph Giuliani.
XS
SM
MD
LG