Ndërlidhjet

DUSHANBE


Shefat e shërbimeve të zbulimit nga Komonvelti i Shteteve të Pavarura që tubon të gjitha republikat ish –sovjetike, përveç tre shteteve Baltike, janë tubuar në kryeqytetin e Taxhikistanit që të diskutojnë situatën e sigurisë në Afganistan dhe luftën kundër terrorizmit që i prijnë Shtetet e Bashkuara.
Vendet e Azisë Qendrore ,të cilat ndajnë kufirin prej 1.200 kilometrash me Afganistanin, kanë shfaqur vullnetin që t’u lejojnë Shteteve të Bashkuara që t’i shfrytëzojnë bazat ushtarake në territoret e tyre.
XS
SM
MD
LG