Ndërlidhjet

SHKUP


I deleguari special i Shteteve të Bashkuara, James Pardew arriti në Shkup dhe siç pritet do ti bëjë thirrje shumicës maqedonaese që të implementojë Marrëveshjen e Paqës të 13 gushtit.
Parlamenti i Maqedonisë,i dominuar nga deputetë Maqedonas,deri tani nuk ka miratuar amandamentet kushtetuese dhe as që ka vënë në rend dite amnistinë për pjestarët e UÇK-së të cilët dorëzuan vullnetarisht armët dhe u demobilizuan.
XS
SM
MD
LG