Ndërlidhjet

VIENË


Organizata për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë, së shpejti do të fillojë të vendosë në Maqedoni një ekip plotësues prej 159 vëzhguesish që të mbikëqyrin marrëveshjen e paqës.
Ekipi i zgjeruar i OSBE-së do të përfshijë 72 vëzhgues ,60 këshilltarë policie,17 trajnues të policisë e 10 anëtarë të tjerë ndërkombëtarë duke rritur kështu numrin e përgjithëshëm të stafit të saj në Maqedoni në 210 vetë.
XS
SM
MD
LG