Ndërlidhjet

GROZNI


Një zëdhënës i forcave ruse në Çeçeni thotë se armata federale dhe trupat e ministrisë së brendëshme kanë vrarë 28 kryengritës çeçenë në harkun e fundit kohor dhe kanë arrestuar 46 persona të dyshuar për aktivitete kryengritëse.
Sipas një zyrtari të armatës në Çeçeni, helikopterët ushtarakë kanë sulmuar grupe kryengritësish dhe shkatërruar radiostacionin e tyre në jug të atij vendi, por asnjëri nga këto raporte nuk ka qenë e mundur të verifikohet nga burime të pavarura.
XS
SM
MD
LG