Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjenerali francez, Marcel Valentin, mori komandën mbi forcën paqëruajtëse ndërkombëtare të udhëhequr nga NATO në Kosovë, prej komandantit të deritashëm, gjeneralit norvegjez Torstajn Shaker.
Në ceremoninë e pranim-dorëzimit të komandës që u bë në Prishtinë, ishin të pranishëm komandanti suprem i forcave të NATO-s për Evropë, gjenerali amerikan Joseph Ralston dhe kryekomandanti i forcave aleate për Evropën jugore ,admirali amerikan James Ellis.
XS
SM
MD
LG