Ndërlidhjet

UASHINGTON


Robert Mëler, drejtori i Zyrës Federale të Hetimit, FBI, ka thënë sot se kanë marrë 260 mijë këshilla dhe propozime pas 11 shtatorit nga individë, që siç u shpreh ai, dëshirojnë të jenë të dobishëm. Po sot, prokurori i përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara, Xhon Ashkroft, tha se agjensive për zbatimin e së drejtës, u nevojiten mjete më efikase për t’i bërë ballë terrorizmit. “Jam i kënaqur tek dëgjoj se është bërë përparim në Dhomën Përfaqëuese dhe Senat, për finalizimin e legjislacionit që i përgjigjet nevojave për forcimin e mjeteve ligjore në luftën kundër terrorizmit” – deklaroi Ashkroft.
XS
SM
MD
LG