Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i Stejt Departamentit amerikan, Riçard Bauçër, tha sot se Shtetet e Bashkuara, mbështesin rihyrjen e forcave maqedonase të sigurisë në gjithë rajonet e Maqedonisë, në një kohë të përshtatshme dhe në mënyrë të përshtatshme. “Rihyrja e forcave të sigurisë duhet të ndodhë vetëm pas një procesi tepër transparent që përfshin përfaqësuesit ndërkombëtarë dhe politikanët e zgjedhur në rrugë demokratike të komunitetit shqiptar” – u shpreh zëdhënësi i Stejt Departamentit amerikan, Riçard Bauçër.
XS
SM
MD
LG