Ndërlidhjet

PODGORICË


Një ish-gjeneral i armatës jugosllave i paditur për bombardimin e portit kroat të Dubrovnikut gjatë viteve ‘90, është treguar i gatshëm të dorëzohet në Gjykatën e Kombeve të Bashkuara me bazë në Hagë. Gjenerali i tërhequr, Pavle Strugar, tha se është gati të shkojë në Gjykatën Penale të Hagës dhe të provojë, siç u shpreh, pafajësinë e tij.
XS
SM
MD
LG