Ndërlidhjet

UASHINGTON


Stejtdepartmenti amerikan ka lavdëruar vendimin NATO-s për ofrimin e ndihmës ushtarake Shtetetve të Bashkuara në luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar dhe i ka vlerësuar historike këto vendime.
Zëdhënësi Richard Boucher ka thënë se Shtetet e Bashkuara ndjehen krenare që aleatët e tij në NATO u përgjigjën shpejtë dhe njëzëri duke u dakorduar me Ushingtonin për masat globale politike dhe ushtarake në luftën kundër terrorizmit global.
Zëdhënësi ka përkujtuar edhe deklaratën e kryeministrit të Australisë për zotimet e vendit të tij për forcën ushtarake në fushatën globale kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG