Ndërlidhjet

SHKUP


Bashkimi Evropian e ka shtyrë konferencën e donatorëve për Maqedoninë, sepse qeveria e saj deri tani nuk ka implementuar Marrëveshjen e paqës që do ti jepte fund krizës dhe do të sillte stabilitet në ate vend të Ballkanit, ka thënë komisioneri i jashtëm i Bashkësisë,Chris Patten.
“Në këto rrethana nuk do të mundem të mbledh donatorët rreth tryezës së rrumbullakët që të nënshkruajnë çeqe në mbështetje të Marrëveshjes politike, e cila akoma nuk është miratuar dhe implementuar, ka thënë Patten.
Ndërkaq, kryetari i parlamentit të Maqedonisë, Stojan Andov, ka thënë sot se deputetët do të fillojnë javën e ardhëshme debatin për reformat kushtetuese.
XS
SM
MD
LG