Ndërlidhjet

SHKUP


Liderët e shqiptarëve të Maqedonisë e kanë përshëndetur vendimin e Bashkimit Evropian për shtyrjen e konferencës së donatorëve për Maqedoninë dhe vendimin e kanë cilësuar si të ndershëm dhe shpresëdhënës.
“Ky është sinjali i parë që morën autoritetet e Maqedonisë nga bashkësia ndërkombëtare se ata gjenden në rrugë të gabuar, duke dështuar të votojnë për Marrveshjen paqësore të Ohrit”, ka thënë nënkryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Iliaz Halimi.
XS
SM
MD
LG