Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA.


Këshilli i Sigurimnit të OKB-së sonte është duke debatuar për situatën në Kosovë dhe me këte rast ka ftuar liderët serbë dhe shqiptarë që t’u apelojnë komuniteteve të tyre që të dalin në votimet e përgjithëshme të 17 nëntorit.
Këshilli i Sigurimit fton të gjithë në Kosovë që të dalin në këto zgjedhje, të cilat do të rezultojnë me përfaqësim më të gjërë të mundshëm të qëndrimeve politike në institucionet e Kosovës.
XS
SM
MD
LG