Ndërlidhjet

UASHINGTON


Drejtori ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Horst Koehler, thotë se ekonomia botërore përballet me një rrezik të lartë pas sulmeve terroriste të 11 shtaorit kundër Shtetetve të Bashkuara dhe se nevojitet një përgjigje e koordinuar ndërkombëtare.
Ai ka thënë në Uashington se një rënie ekonomike më shumë se që pritej është në vijim e sipër anembanë shumicës së anëtarëve të FMN-së.
XS
SM
MD
LG