Ndërlidhjet

PODGORICË


Lideri i Partisë Demokratike të Socialistëve dhe president i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq ka deklaruar në kongresin se Mali i Zi pa shtetin e vetë do të ishte i dënuar të zhduket si komb e shtet dhe se askush nuk ka mandat që të marrë përgjegjësin para historisë për këte.
Në referatin e tij në kongresin e partisë Gjukanoviq ka thënë se malazezasit duan shtetein e vetë që të udheqin me ardhmërinë e tyre, duke vlerësuar se nuk egzistonë asnjë arësye që do tu mohonte atyre të drejtën për rrugën e pavarur të shtetësisë.
XS
SM
MD
LG