Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush u ka tërhequr sotë vërejtjen pushtetmbajtësve taliban në Afaganistan se koha po kalon për ata që të dorëzojnë Osama Bin Ladenin ose do të ballafaqohen me pasojat për shkak të strehimit të tijë.
“Shtetet e Bashkuara u paraqesin zgjedhje të pastër çdo vendi-të pozicionohen me botën e civilizuar apo me terroristët. Ato vende që do të pozicionohen me terroristët, do të paguajnë edhe çmim të lartë”, ka thënë presidenti amerikan
George Bush ka thënë se armik i Shteteve të Bashkuara nuk është puopulli i asnjë vendi, as bota arabe e as Islamizmi-besim i mirë dhe paqëdashës ,siç është shprehur presidenti amerikan, por janë vetëm terroristët dhe regjimet që i strehojnë dhe mbështesin ata.
XS
SM
MD
LG