Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë pritet të dekretojë ditën e martë amnestinë për pjesëtarët e UÇK-së së demobilizuar,duke përmbushur kështu një pjesë kyçe të Marrëveshjes së paqës, pas presioneve disajavëshe të Perëndimit, kanë thënë burime politike dhe diplomatë.
Ndërkaq ,ministri i brendëshëm i Maqedonisë, Lube Boshkovski ka thënë se me urdhërin e presidentit Boris Trajkovski është shtyrë për kohë të ardhëshme hyrja e forcave policore në rajonet që kontrolloheshin nga forcat e shpërndara të kryengritësve shqiptarë.
XS
SM
MD
LG